Kagechips (stop spild af mad)
Du skal lave kagechips! Det er ikke kage....det er ikke chips....det er ikke kiks....det er sådan lige midt imellem....
Der er ofte en eller flere hvedemels/majsmels-pandekager tilovers når man har spist mexikanske pandekager eller wraps. Det er dem der er tilovers du skal bruge her.
Tænd en ovn på 200 grader varmluft.
Pensel pandekagerne med en smagsneutal olie (f.eks. rapsolie) og drys med lidt sukker og kanel (kanelsukker). Klip pandekagerne ud i mindre stykker.
Bag kagechipsene i ovnen i FÅ MINUTTER - hold øje med dem! De skal blive sprøde men ikke mørke.
Du kan også ekspirimentere med andre krydderier - salt og peber - salt og oregano - paprika - osv (men så er det mere chips end kagechips)
Vi vil se et billede af dine kagechips.
Aflever din besvarelse som aftalt med din mærkeadministrator eller i Facebookgruppen Hjemmespejd.